DVD's

Vijf dvd's uit The Hitchcock Collection

Vijf delen uit de Hitchcock Collection:

- The Man Who Knew To Much (1934)

- The Thirty Nine Steps ( 1959)

- The Lady Vanishes (1938)

- The Trouble with Harry

- Rope

 

Alle dvd's zijn in goede staat. 

Prijs voor de hele set € 17,50. Per stuk € 3,00

€ 15,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Jane Eyre, Charlotte Brontë

Jane Eyre van Charlotte Brontë. Met Timothy Dalton en Zelah Clarke.

 

"De BBC maakte van Charlotte Brontë's indringende 19e-eeuwse roman een sfeervolle historische TV-verfilming. De arme wees Jane Eyre heeft een eenzame en ongelukkige jeugd. Als volwassene wordt ze gouvernante van de pupil van Mr. Rochester, een knappe en afstandelijke landhuiseigenaar. Jane is gelukkig met haar nieuwe leven en ondanks de verschillen in hun afkomst voelen zij en Mr. Rochester zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Naarmate hun liefde groeit, nemen de vreemde gebeurtenissen toe. Gelach in de nacht, een geheimzinnige brand... Dan verbreekt Mr. Rochester zijn verloving met een rijke erfgename en vraagt hij Jane ten huwelijk. Maar op hun trouwdag komt Jane achter Mr. Rochesters verschrikkelijke geheim en slaat ze op de vlucht. John Rivers en zijn zusters nemen haar liefdevol op. John wil zelfs met Jane trouwen. Hoewel ze veel om hem geeft, kan ze Mr. Rochester nog steeds niet vergeten. Ze gaat op zoek naar haar enige liefde, maar de tijd heeft hem niet gespaard...."

 

2 dvd-pack, Nederlands ondertiteld.

Speelduur 150 minuten.

Kijkwijzer: 12 jaar.

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Adam's Rib

Adam's Rib met Spencer Tracy en Katharine Hepburn.

Nederlands ondertiteld.

Speelduur 98 minuten.

 

"Assistant District Attorny Adam Bonner loves his wife Amanda, but doesn't care much for his opposing counsel in a sensational attempted murder trial - an apponent who happens to be Amanda.

Spencer Tracy and Katharine Hepburgn were never more evenly matched than when they brought their sharpened wits an prickly affection to this George Cukor-directed comedy written by Ruth Gordon and Garson Kanin. Judy Holliday co-stars as the woman whose shooting of het philandering spouse becomes a feminist cause for Amanda."

€ 3,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De Versierders

De Versierders (The Persuaders).

De populaire Britse TV-serie uit de jaren '70.

Met Tony Curtis en Roger Moore.

 

De complete 24-delige serie op 8 dvd's

Nieuw, in verpakking.

  

Nederlands ondertiteld.

Speelduur 1200 minuten.

Kijkwijzer: 6 jaar.

€ 8,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

The Other Boleyn Girl

The Other Boleyn Girl, She bore his child and then he made her sister Queen.

 

"The Other Boley Girl speelt zich af tijdens een van de meest beruchte periodes in de geschiedenis van het Britse vorstenhuis. In dit prachtige verhaal over seks, hartstocht en intriges aan het hof draait alles om de relatie tussen twee rivalen, de gezusters Boleyn. en niet te vergeten: over vooraanstaande families die proberen hun status te verhogen en daarvoor hun dochters als pionnen inzetten. Mary Boleyn, een van de hofdames van Katherine van Aragon, is gelukkig getrouwd met William Carey, een hoveling van Hendrik VIII. Maar dan dwingt haar familie haar om de maîtresse van de koning te worden. Mary vindt het vreselijk maar ze heeft geen keuze; ze doet wat haar familie van haar vraagt. In een mum van tijd wordt ze verliefd op de jonge vorst en schenkt ze hem zelfs een zoon. Helaas gebeurt het onvermijdelijke: de koning is op Mary uitgekeken en gaat weer op vrouwenjacht. De hulpeloze Mary blijft haar konkelende familie trouw. Ze doet een stapje opzij om ruimte te maken voor haar zus Anne, zodat die zich kan opwerken tot koningin."

  

Nederlands ondertiteld.

Speelduur 90 minuten.

Kijkwijzer: 12 jaar.

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Elizabeth

Elizabeth.

Met Cate Blanchett.

 

"In 1954 wordt Engeland totaal verscheurd door religieuze conflicten. Na de dood van haar katholieke halfzuster "Bloody" Mary, wordt de jonge protestante Elizabeth tot koningin gekroond. Het land herademt, maar omdat ze veel tegenstanders heeft moet Elizabeth erg op haar hoede zijn om alle samenzweringen en moordaanslagen van het hof, de kerk en haar naasten te doorzien. Vijandelijke legers maken zich op voor de aanval, terwijl koninklijke aanbidders haar overstelpen met huwelijksaanzoeken die politieke stabiliteit moeten brengen. Elizabeths hart ligt echter elders. Samen met haar vertrouwensman, Francis Walsingham gaat ze een moedige en bikkelharde strijd aan waarbij ze haar gevoelens en genoegens opzij schuift in het belang van het Koninkrijk."

  

Nederlands ondertiteld.

Kijkwijzer: 16 jaar.

€ 3,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

The Onedin Line

The Onedin Line. 

4 Dvd's

 

"Hoewel James een schip heeft verloren bij de Kaap, is hij optimistisch gestemd. Nu de Amerikaanse burgeroorlog voorbij is, ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor de scheepvaart. Dit betekent dat James de kans krijgt genoeg winst te maken om het bedrijf in handen te krijgen en de Onedin Line uit te breiden met een nieuw stoomschip. Daniel Fogarty staat hem hierbij echter in de weg..." 

  

Nederlands ondertiteld.

Kijkwijzer: alle leeftijden

Speelduur: 584 minuten

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Oorlogswinter

Oorlogswinter, naar een boek van Jan Terlouw.

3-disc special edition. 

 

"Oorlogswinter is het verhaal van Michiel die in de laatste ijskoude winter van de oorlog volwassen wordt. Zijn oom Ben, die in het verzet zit, is zijn grootste voorbeeld en Michiel kan niet wachten tot hij ook wat kan betekenen in de strijd tegen de bezetter. Tot zijn grote ergernis neemt echter niemand hem serieus, totdat zij oudere buurjongen Dirk hem een opdracht geeft. Voordat hij het weet zit Michiel tot over zijn oren in de problemen, terwijl hij niemand in vertrouwen kan nemen."

  

Nederlands ondertiteld.

Kijkwijzer: 12 jaar

Speelduur: 103 minuten

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Kruistocht in spijkerbroek

Kruistocht in spijkerbroek, naar een boek van Thea Beckman.

3-disc special edition. 

 

"De vijftienjarige Dolf gebruikt een prototype van een tijdmachine en belandt tegen zijn wil in de middeleeuwen. Hij wordt neergeslagen door overvallers, maar wordt gered door de mooie en stoere Jenne. Zij maakt deel uit van een Kinderkruistocht: achtduizend kinderen op weg naar Jeruzalem om de stad te bevrijden van de Arabieren. Dolf helpt de kinderen de verschrikkelijke bergen te trotseren, infectieziekten te overwinnen en rovende ridders te bevechten.

Langzaamaan begint Dolf zich te realiseren dat het echte gevaar niet schuilt achter de volgende bergtop, maar dat het gevaar in de kruistocht zelf zit. Dolf verdenkt de charismatische leider van de kruistocht, vader Anselmus, ervan hem in te zetten als een pion in zijn verschrikkelijke plannen...."

  

Nederlands ondertiteld.

Kijkwijzer: 9 jaar

Speelduur: 125 minuten

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen